Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan képes leírás - Start - tuti oldalak.tlap.hu
részletek »

Ingatlan - Start - tuti oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: start.tlap.hu » Ingatlan
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ingatlanhirdetési központ

Ingatlanhirdetési központ

Az ország ingatlanhirdetési központja, több, mint 270 ezer hirdetéssel. Eladó és kiadó lakások és házak több, mint 1400 irodától és több tízezer magánhirdetőtől. Küldetésünk, hogy létrehozzuk azt az adatbázist, amelyben szerepel az összes magyarországi aktuálisan eladó és kiadó, magánszemélyek és cégek által hirdetett ingatlan. Célunk, hogy mindenkit, aki nálunk hirdet, megtaláljon a vevője vagy bérlője.

Ingatlanok

Ingatlanok

Ingatlant keres? Eladó, kiadó ingatlan Budapesten és vidéken, képekkel! Lakások, családi házak, albérletek, ingyenes értesítő szolgáltatással. Az Ingatlanok.hu 2007. májusában indult ingatlanközvetítő portál, amely gyors ütemben a legnagyobbak közé küzdötte fel magát: a több mint 175 ezres adatbázis és a 900 irodából álló partnerhálózat garancia a sikerre. Országosan kínálunk eladó-kiadó lakást, családi házat, irodát, nyaralót, ipari ingatlant, telket a legrészletesebb keresőrendszerünkben.

Költözzbe

Költözzbe

Ingatlan kereső és hirdető portál. Gondosan válogatott minőségi ingatlanok - lakások, házak, nyaralók, hétvégi házak, irodák, raktárak, albérletek, kereskedelmi és vengéglátó egységek, telkek, feljesztési területek - ingyenes hirdetésfigyelés, magánszemélyeknek ingyenes hirdetésfeladás.

Start - tuti oldalak magazin hírek
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás Vasárnap hajnali háromkor egy órával vissza kell állítani az órákat, ezzel visszaáll a normál, más néven a téli időszámítás, amely március 29-éig tart. A Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. kedden közleményben arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a nyári időszámításnak köszönhetően becslésük szerint évente egy nagyobb város,...
OVF: több folyón is árhullámok várhatók
OVF: több folyón is árhullámok várhatók Több folyó vízszintje jelentősen nőtt a vasárnap reggel óta lehullott csapadék...
Szentté avatás - Ferenc pápa: a két új szent segített helyreállítani az egyház eredeti küldetését
Szentté avatás - Ferenc pápa: a két... Ferenc pápa szerint XXIII. János a Szentléleknek való szófogadás, II. János Pál...
megveszLAK

megveszLAK

Eladó ingatlanok, kiadó ingatlanok és csere ingatlanok is megtalálhatók Magyarország egyik legújabb, országos, ingyenes ingatlan hirdetési oldalán. A megveszLAK.hu-n a hirdetés feladás ingyenes a magánszemélyeknek és semmilyen jutalék nincs. Magánszemélyek 5 darab ingatlan hirdetést adhatnak fel egyenként maximum 20 fotóval. Az ingatlan portálok között egyedi az egyetemek-főiskolák és metró és hévmegállók környéki keresési lehetőség. A mobilbarát verzió lehetővé teszi, hogy út közben is kényelmesen használni tudják a megveszLAK.hu-t a hirdetők és az ingatlant keresők is. A részletes kereső rengeteg beállítási lehetőségeivel nagyon pontos találati listát kaphatsz. Lehet külön szűrni a magánhirdetésekre és a képes hirdetésekre is.

Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. Nem a megszokott felsorolás és kiválasztás menüpont fogad minket a nyitólapon, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép több nézettel is rendelkezik ilyen például a zöld övezet, megnézhetjük hogy városunk mely részein van több park, füves terület. A legújabb nézet a bűnözési térkép.

Start Ingatlan

Start Ingatlan

Cégünket, A Start Ingatlant Kft-t 1995. június 1-én alapította három hölgy, akik azóta is az ügyvezető igazgatói posztokat töltik be. Ez elmúlt időszakban a cég 7 tagúvá fejlődött, sikeres csapattá kovácsolódva össze. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk mind az ingatlanok eladása, mind kiadása terén. Adatbázisunk hatalmasra duzzadt, ügyfeleink régi ismerősként hívnak minket újra és újra. A családias hangulat, az odafigyelés és a figyelmes kiszolgálás megteremti a hosszútávú tervezés alapját. Igyekszünk otthont (és nem csak ingatlant) találni a nálunk jelentkezőknek, ehhez magasan képzett és több nyelven beszélő munkatársaink állnak az érdeklődök rendelkezésére.

Toplak

Toplak

Válogasson a Toplak több, mint százezer ingatlanhirdetése közül: eladó kiadó lakások, házak, telkek, üzleti ingatlanok, albérletek az ország egész területéről. A hirdetések között terület, és típus alapján is kereshet.

Tuti menü