Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás képes leírás - Start - tuti oldalak.tlap.hu
részletek »

Oktatás - Start - tuti oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: start.tlap.hu » Oktatás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Eduport

Eduport

Eduport - Hírek a felsőoktatás világából. A honlap főbb témakörei: friss hírek, kultúra, fórum, EU-hírek, mozi, zene, história, színes, események, bulvár, sport, információs társadalom, linkajánló és lapszemle.

Érettségi

Érettségi

2010-es érettségi tételek és felvételi, irodalom érettségi, történelem érettségi, jegyzetek, matematika érettségi, nyelvtan érettségi, biológia érettségi, filozófia, informatika, földrajz valamint angol tantárgyakból.

Magántanár

Magántanár

Magántanár - Országos Adatbázis, a magántanárok közvetlen elérhetőségével: angoltanár, olasztanár, némettanár, matektanár, informatika-tanár és más tárgyak magántanárai egy helyen. Az oldal abban segít, hogy összekösse a tanulni vágyó, esetleg valamilyen tárgyban lemaradásban lévő diákokat a magántanítást, korrepetálást végző magántanárokkal. Ingyenes próbaóra egyes magántanároknál.

Start - tuti oldalak magazin hírek
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás Vasárnap hajnali háromkor egy órával vissza kell állítani az órákat, ezzel visszaáll a normál, más néven a téli időszámítás, amely március 29-éig tart. A Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. kedden közleményben arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a nyári időszámításnak köszönhetően becslésük szerint évente egy nagyobb város,...
OVF: több folyón is árhullámok várhatók
OVF: több folyón is árhullámok várhatók Több folyó vízszintje jelentősen nőtt a vasárnap reggel óta lehullott csapadék...
Szentté avatás - Ferenc pápa: a két új szent segített helyreállítani az egyház eredeti küldetését
Szentté avatás - Ferenc pápa: a két... Ferenc pápa szerint XXIII. János a Szentléleknek való szófogadás, II. János Pál...
Oktatás Magazin

Oktatás Magazin

Hírek és információk az oktatás világából, az felvételiről, az egyetemekről, a fő, közép és az általános iskolákról. Oktatási információk diákoknak és tanároknak egyaránt. Felvételi és érettségi hírek.

Országos képzési adatbázis

Országos képzési adatbázis

Országos képzési adatbázis: tanfolyam, felnőttképzés és másoddiplomás képzés. 2011-ben eddig 3.000.000-an kerestek képzéseket 18 portáljainkon. Fordítsa a maga hasznára Ön is ezt az elképesztő látogatottságot! Egyszerű: regisztráljon, és élvezze, hogy csak jönnek és jönnek az érdeklődők!

Sulinet

Sulinet

Oktatás katedra nélkül, érdekes háttéranyag minden tantárgyhoz, kultúra, kapcsolat, iskolafejlesztés, rendezvények. Napjainkban a magyar oktatási rendszerben közel 2 millióan tanulnak, közülük majdnem 400 ezren felsőoktatási intézményekben. A honlapon szinte minden tantárgyhoz, illetve szakmáshoz található segéd, illetve tananyag.

Tuti magántanár-közvetítő

Tuti magántanár-közvetítő

Tanítványt vagy tanárt keresel? Keress a Tuti magántanár-közvetítőn! Országos magántanár-adatbázis: 500 tanár 250 tárgyból! Egyszerű, gyors, ingyenes keresés! Több száz magántanár hirdetése egy helyen! Magántanár vagy? Regisztrálj honlapunkon! A regisztráció ára az első tanítvány első néhány órája után megtérül. Regisztráció a honlapon! Ötletek a sikeres hirdetés megírásához a honlapon a Hasznos infók menüpontban. Sok-sok magántanár véleménye a honlapról, nézd meg a videókat is. Kattints és regisztrálj most!

Tuti menü